Woodland Wonder: what's inside?

Heb jij je ook al eens afgevraagd wat er dan precies in zo’n all-in-one box van Table in a Box zit? In deze blog tonen wij jou wat er allemaal in zit en hoe je hiermee een prachtige en uitnodigende tafel tovert in slechts enkele minuten. De Woodland Wonder collectie werd in samenwerking met Wonen Landelijke Stijl ontwikkeld. Samen zochten we naar de mooiste materialen en combinaties voor een warme wintertafel. Warm en gezellig samenzijn, dat is wat je van Woodland Wonder mag verwachten!

Handig en mooi

De all-in-one boxen bevatten alle materialen om jouw tafel aan te kleden. Je selecteert het aantal personen op onze website en wij bezorgen een box gevuld met materialen, een handleiding, bijpassende naam- en menukaarten en een leuke Spotify playlist.

Deze combinatie zorgt ervoor dat de gastvrouw/gastheer volledig tot rust kan komen en ook zelf van het etentje kan genieten


Let us worry about your table
— Table in a Box

Inside the box: wat kan je in de box vinden?

De box zit vol met zorgvuldig uitgekozen elementen en materialen. In een box voor 6 personen kan je volgende zaken vinden:

  • 6x juten placemat

  • 6x groen servet (100% katoen)

  • 4x handgemaakte kaarshouders in 2 formaten

  • 4x rustieke kaars taupe

  • 1 set natuurlijke materialen met o.a. groene Asparagus en zwarte pepperberry

  • 1x handleiding

  • Bijpassende naam- en menukaarten

  • 1x sfeervolle Spotify-playlist

Oog voor detail

Wij vinden het belangrijk dat de gasten aan jouw tafel positief verrast worden. Daarom zorgen wij voor leuke details in de decoratie. Het voordeel van de decoratie uit onze collecties is dat het gedroogde materialen zijn en het dus lang mee gaan.

De combinatie van deze natuurlijke materialen en tinten is rustgevend en super mooi. Het nodigt uit om aan tafel te zitten en dat is wat ons doel is: samen een gezellige avond aan tafel hebben


Deze look op jouw tafel?

Wil je ook graag deze look voor jouw tafel tijdens de feestdagen? Bestel dan jouw all-in-one box via onze webshop! Geniet van een gezellige avond en van elkaar!

Foto’s door Ann Van Praet en Sarah Van Hove