Wist je dat de styling van je tafel even belangrijk is als de gerechten?

De aankleding van je tafel is een extra troef voor de ervaring van je gasten. Het brengt onbewust het niveau van hun totaalervaring naar een hoger niveau. Hoe komt dit vraag je je af?

Onze fysieke omgeving beïnvloedt onze gemoedstoestand. Hoe saaier de locatie, hoe minder memorabel je etentje zal zijn. Hoe betoverender en fantasierijker, hoe groter de emotionele impact van je diner.

Wat kun je doen om jouw etentje naar het hogere niveau te tillen?

Style je tafel en je interieur. Kies een thema dat is afgestemd op de periode van het jaar, jouw interieur en jouw gelegenheid en gebruik de ruimte om een geheel leuke sfeer voor uw gasten neer te zetten. Tijdens de herfstmaanden kan je alles aankleden met bladeren, dennenappels, pompoenen en zoveel meer!

Laat je alvast inspireren door onze boxen en de tips en tricks op onze blogs - kijk zeker en vast eens naar die van vorige week. Een leuke DIY om zelf aan de slag tegaan met de periode van het jaar!

En zie je het echt niet zitten? Contacteer ons dan voor jouw feesttafel op maat!

Klik op de tekening om naar Spotify te gaan!

PS: Wist je dat wij niet alleen aan aankleding hebben gedacht, maar ook aan bijhorende muziek? Al onze playlists zijn trouwens publiek beschikbaar op Spotify onder Table in a Box.