Cart 0
Cart 0
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
table in a box 1200 pix-11.jpg

Al eeuwenlang, speelt de eettafel
een belangrijke rol in ons leven.

 
 

DE START

 

De oude Egyptenaren gaven hun overledenen bekers en servies mee naar het hiernamaals. Bij de Romeinen waren twaalf uur durende etentjes niet ongewoon. En de schilderijen van Bruegel de Oude staan vol met feestvierende en dronken boeren. Al eeuwenlang speelt de eettafel een belangrijke rol in ons leven. Maar de laatste decennia kwam daar verandering in. Moeilijke werkuren en de rush van het moderne leven zorgen ervoor dat we minder tijd maken om gezellig samen te eten.

Dat moet anders, besefte ik drie jaar geleden plots. Ik miste de gezellige tafelgesprekken met kinderen, familie en vrienden enorm. Daarom hakte ik een moeilijke knoop door. Ik gaf mijn job op en startte een eigen zaak: Hortense Happy Moments.

Vanaf die dag volgde ik mijn hart. En deed ik wat ik graag doe: mensen laten genieten van elkaars gezelschap. Ik organiseerde workshops tafeldecoratie en bloemschikken waarin deelnemers samen creatief aan de slag gingen. Maar ik wou meer mensen gelukkig maken. Meer gezellige momenten creëren.

 
 
 
About Us - 01.jpg
 
 
 

Ik wou meer mensen gelukkig maken.
Meer gezellige momenten creëren.

 
 

ORIGINELE TAFELVERSIERING

— 

En zo ontstond Table in a Box. Want – zo brainstormden we aan onze ateliertafel – zouden er niet meer mensen etentjes organiseren als ze zich niet hoefden te bekommeren om een tot in de puntjes verzorgde tafel? Als zij alle attributen (inclusief handleiding voor tafelplaatsing) gewoon aan huis geleverd kregen? En als ze geen tijd meer verloren met het zoeken naar sfeervolle muziek en eenvoudige recepten? Ons antwoord: absoluut.  

Nieuwe+collectie-93.jpg

Katrien’s Favoriet

BOHO CORAL

Banner_Pattern_Red.png

WIE ZORGT VOOR JOUW ORIGINELE TAFELVERSIERING?

— 

 
tafeldeco-0807.jpg
 

Katrien Sterckx

Levensgenieter, creatieve duizendpoot en mama van Marie, Julie en Achiel. Gebeten om mensen en organisaties te helpen groeien.

IMG_3036 - kopie.jpg
 

Johan Blyweert

Houdt van koken, maar ook van het smullen. Veelzijdig en altijd bereid om achter de schermen bij te springen.

 
 
 

WORD JIJ ONZE COLLEGA?

— 

Vind jij Table in a box ook zo’n fantastisch concept? Ben je een creatieve duizendpoot en weet je van aanpakken? Dan ben jij misschien de witte raaf die we zoeken.
Laat nu van je horen. En wie weet word jij onze nieuwe collega.