Soireé Rosé

Roze, de fleurigste zomerkleur. Ons doet het denken aan roze natuurlijk maar ook aan bloemetjes, vrolijkheid, samenzijn & een lekker wijntje drinken.

Wie wilt hier nu geen hele avond aan wenden? Wij alvast wel. Daarom hebben wij in deze blog enkele tips opgelijst voor de perfecte Soireé Rosé!

Decoratie

Bloemen, bloemen en nog eens bloemen! Versier je tuin, tafel vol met mooie zelfgeplukte bloemen! Heb je geen roze bloemetjes in de tuin staan? Geen probleem er zijn genoeg plukweides waar je aan een prijsje zelf een pakketje kan gaan plukken! Ook bij table in a box hebben wij een aantal bloemschikpakketten met als dominante kleur roze, denk maar aan het bloementaartje of en stolp met droogbloemen!

Verder kan je de tafel dekken met 100% katoenen servetten. Ohja deze hebben we ook in het roze ;-). Heb jij geen zin om hier allemaal mee bezig tezijn dan kan je een decoratiebox kopen bij Table in a box in natuurlijk de kleur roze: Sunkissed Blush. Alleen moet jij dan nog bestek, bijpassende glazen en borden voorzien!

Eten

Ook voor het eten blijven we in thema voor de perfecte soirée!

Als voorgerechtje zou je kunnen beginnen met rode bieten hummus! Als hoofgerecht gaan we verder met onze rode bieten want we maken een roze spaghetti met bijhorende spaghetti saus. Als afsluiter van de avond hebben we gekozen voor iets zoet. Denk maar een roze popcorn of roze tompouce.

Drankjes

Rosé! Niets zegt meer ‘soirée rosé’ dan ons heerlijk wijntje natuurlijk.

Maar ook voor de niet-wijn fans hebben wij een aantal opties in petto!

  • Cosmopolitan: een heerlijk licht zuur-zoete cocktail dat niet kan ontbreken op een meidenavond

  • Pink fizz: een lieveling van de zoetebekken!

  • Pink senorita: de favoriet voor alle pompelmoesfans

Natuurlijk hebben we ook gedacht aan de niet alcohol drinkers met deze overheerlijke mocktail!

  • Een heerlijke mocktail van rozenlimonade met blauwe bessen

Outfits

Vraag aan al je gasten om iets roze aan te doen!

Dit moet natuurlijk geen hele outfit zijn, maar een leuk sieraadje of dat ene paar schoenen maken het complete plaatje wel helemaal af!