Leuke servet styling voor de zomer!

Heb jij een etentje gepland? Dan wil jij natuurlijk goed voor de dag komen met een lekker recept, een fijn drankje, een mooi gedekte tafel en als finishing touch: een mooie servet.

Er zijn verschillende soorten servetten waarmee je aan de slag kan gaan. Linnen, katoen, papieren servetten zijn de meest voorkomende. Wij kiezen altijd voor een stoffen servet. Dit oogt direct een stuk chiquer. Wel een goede tip: strijk de servetten eerst even glad voor een perfect eindresultaat.

Keer op keer kan je met eenzelfde servet een totaal andere look creëren. Dit willen we in deze blog laten zien - binnen enkele minuten een mooie servet!

De Knoop

Zo eenvoudig dat je het nog niet zou bedenken. Knoop je servet en leg op het bord. Eventueel kan je nog een takje groen of een bloemetje in de knoop schuiven voor een gekleurd accent.

Servetringen

Eenvoudig en mooi - servetringen doet het altijd goed.

Moderne serveerdecoratie

Heb je liever een modernere look? Daar hebben wij ook aan gedacht! Vouw je servet in een drieluik op maat van je bord. Leg er een droogbloemetje of vers bloemetje op.

Hier in combinatie met onze servet van onze Sunkissed Blush.






Natuurlijke decoratie met naamkaartje

Vouw je servet zo simpel mogelijk en werk het af met natuurlijke decoratie. Hieraan kan je een naamkaartje aanhangen om de plaatsen aan te duiden.

Werk je decoratie uit naar het gepaste seizoen. In de zomer kan je dus werken met schelpjes. Deze kan je dan ook gebruiken voor je tafeldecoratie.


Op zoek naar meer tips om jouw servetten te pimpen? Neem dan een uitvoer op onze pinterest pagina waar we voor jou de mooiste creaties bewaren!