❤️ DIY Valentine Movie Night - stap per stap ❤️

Wat is er gezelliger aan een movie night met je geliefde op Valentijn?

Verander je huis in een gezellige bioscoop en kijk samen met je partner naar een romantische film. Maak de ruimte gezellig en knus. Hierdoor creëer je een effect van warmte en rust en kom je maximaal in de ontspanningsmodus. Wie wil dat nou niet?

The setting

Door felle verlichting in de ruimte te dimmen en kaarsjes aan te steken. Kaarsjes zorgen voor een knus gevoel! Ook is het leuk om de gordijnen dicht te doen, zodat je de ruimte helemaal afsluit van de wereld eromheen en het lekker donker blijft.

Haal je matras, kussens en dekens uit je slaapkamer en leg ze op de grond. Je kunt je tafels, stoelen en andere meubels verplaatsen om ruimte te maken voor je date night. Voeg zoveel kussens toe als je wilt om de grond zacht en comfortabel te maken.

The food

Een filmavond is niet compleet zonder snacks! Zorg dat je wat in huis hebt voordat je begint aan de film of serie.

Bij snacks kun je denken aan chips en/of nootjes, maar ook aan een uitgebreid plankje met wat crackers en stokbrood. Als beleg voor je crackers of stokbrood, voorzie je humus, aioli of tapenades. Wat ook altijd lekker is, is een lekker kaasplankje. Koop wat kleine verschillende kaasjes en leg deze samen op een plankje met 2 messen. Zo kun je steeds een klein stukje afsnijden en wisselen van soort.

Last but not least: POPCORN! En vergeet ook niet om wat lekkere drankjes in te slaan.

The Movie

Om je date night geslaagd te maken is de gekozen film of serie uiteraard belangrijk. Verzamel vooraf een paar goede opties en kies er samen de leukste uit (of laat het lot beslissen). Pak niet de eerste beste optie die je ziet, want dan sla je wellicht heel veel andere leukere opties over en krijg je nadien mogelijks discussie 🙈😅.


Wil je de ruimte helemaal af maken met wat mooie deco? Onze all-in-one tafeldecoratie boxen lenen zich perfect voor decoratiehoekjes groot en klein en de servetten die hou je zelf bij de hand voor je hapjes & drankjes.