Box in the picture - Waiting for Santa

Waiting for Santa…

Het aftellen naar Kerstmis is begonnen. Dankzij onze box ‘Waiting for Santa’ heb jij in 1-2-3 een prachtig gedecoreerde Kersttafel. Zo kan jij je volledig focussen op het menu van de avond en genieten van je gasten!

Ontdek hieronder de volledige inhoud van de Waiting for Santa-box, boordevol tafelversiering in klassieke kerstkleuren: rood, groen en wol-wit. Onze stijlvolle theelichten en decoratieve dennenappels ogen prachtig op een kerstgroene loper – dat is dan ook het enige dat je zelf nog moet voorzien, want in onze box zou die snel verdord zijn…  Werk je kersttafel af met onze luxueuze servetten met Scandinavische toets en je creëert snel en gemakkelijk dat fijne kerstgevoel.

Inhoud

(hoeveelheden afhankelijk van grootte box)

 

Servietten

 • Luxe CocktailservettenEland” (20x20cm) – je aperitief kan al niet meer stuk met deze schattige elandjes – een hartenbreker voor jong en oud – van mooie, dikke kwaliteit speciaal voor een feestelijke kerst.

   

 • LunchservettenMistletoe” (33x33cm) – groene servetten met leuke kerstquote voor je kerstontbijt of de eerder ontspannen “Boxing day” op 26 december, wanneer alles wat meer relaxed mag.

   

 • Katoenen Diner Servetten“X-Mas Jumper” (40x40cm) – 6 of 12 grote stoffen (!) servetten van gerecycleerd katoen op een rol.  Deze servetten kan je enkele keren wassen en strijken.

   

IMG_5097.jpg

Tip voor servetdecoratie: Vouw je servet in drie en drapeer heel eenvoudig op je bord met het patroon aan de bovenzijde – voeg een dennenappel toe als extra accent. Ook met een eenvoudig touwtje en een takje groen maak je direct een eenvoudige servet in no time heel stijlvol. 

Kaarsen

We geven het toe, met rood en groen hebben we gekozen voor klassieke kersttinten. Deze theelichten met Schotse ruit en zilveren binnenzijde geven het geheel wel extra cachet!

 • Theelicht “Green Tartan” (7x7x8 cm) - kerstgroen met ruit en zilveren binnenzijde

 • Theelicht “Red Velvet”  (7x7x6 cm) - volle rode basis in effen glas

 Wist je dat we ook 2 extra grote theelichten als optie hebben om je tafel extra te pimpen? Je vindt ze bij onze “gerelateerde producten”.

 • Theelicht “Green Tartan”(10x10x13cm) – de grotere broer van de theelichten in onze box

 • Theelicht “Golden Nights” (8x8x9 cm) – een dik glazen theelicht in zilver/goud tint met hetzelfde ruitenpatroon als de “schotse broertjes”

 

Decoratie

L40B7628.jpg

Een zak met dennenappels “A Touch of White” – deze dennenappels kregen een likje witte verf waardoor ze perfect passen bij de witte toon in de servetjes.  

De groene loper op de foto (de takken waartussen de decoratie staat) voeg je zelf nog toe. Bij je florist of in een tuincentrum vind je in deze periode van het jaar verschillende soorten “kerstgroen” die je hiervoor kan gebruiken. Voor ons ontwerp kozen we voor takken van de Nobilis spar. Deze houden super lang hun naalden waardoor je tafel niet helemaal vol naalden ligt tegen het einde van de avond. Koop enkele takken en knip ze met een takkenschaar in kleinere delen die je dan over het midden van de tafel drapeert. 


Tip: heb je een ronde of vierkante tafel – centreer dan je tafeldecoratie in het midden van de tafel.

Unboxing

Ontdek onze box voor 2-5 personen in volgend filmpje:

Ook over de juiste muziek hoef je je geen zorgen te maken. Als kers op de taart hebben we ook gedacht aan de juiste muziek. In de box vind je nog een link naar de ‘Waitin For Santa-playlist’, speciaal samengesteld voor deze box! 

Blijf ons zeker volgen op Facebook of Instagram, volgende week serveren we ons enige echte Table in a Box Kerstmenu bij deze tafelsetting.