Vier weken tot Kerst - TO DO’s voor deze week

Voor mij persoonlijk de gezeligste tijd van het jaar!
— Justine Wellens

De decembermaand staat voor de deur dat betekent dat het aftellen tot kerst kan beginnen. Het is namelijk weer bijna de gezelligste tijd van het jaar! Wij helpen je graag de dagen aftellen tot Kerst door elke week een leuke Kerrstblog te publiceren. Vier weken lang - elke zaterdag een leuke Kerstblog met tips & tricks voor een top Kerstfeest.

Vandaag alvast vier to do’s die je helpen aftellen tot kerst… 1, 2, 3, GO!

  1. Maak een adventskalender

    Een adventskalender is het ultieme item om mee af te tellen tot Kerst!

    Verras bijvoorbeeld een geliefde met een zelfgemaakte adventskalender of maak er een voor jezelf.

    Ben je niet zo creatief? Er zijn ook genoeg leuke adventskalenders te koop, met thee, beautyproducten of chocolaatjes voor de kinderen.




2. Je kerstboom opzetten

Als de Sint weer vertrokken is, klikt het startschot! Het is tijd om de kerstboom te versieren. Een avondvullende activiteit die soms wat stress, maar vooral ook heel veel plezier met zich meebrengt. Zet dus de kerstmuziek maar op en maak er een pareltje van!

3. Kerstkaartjes maken/schrijven

Wat is er gezelliger dan kerstkaarten schrijven? Wens familie en vrienden met een lieve tekst, een leuke quote of een zelfgeschreven gedicht heerlijke feestdagen. Neem een tas chocolademelk en geniet van gezellige kerstmuziek. Ga je all-the-way? Maak dan zelf je kerstkaarten - pinterest staat vol leuke ideetjes. Katrien maakt elk jaar een leuke fotoreeks met de kinderen om zo haar kerstkaartjes helemaal te personaliseren.

4. Maak je kerstkrans voor aan de voordeur

Een kerstkrans maakt je voordeur mooier en gezelliger. Extra leuk is het om er zelf een te maken! Met een basis van metaal, takken groen en kleine kerstversieringen heb je zo een schitterende kerstkrans samengesteld.

Kies op onze webshop een geschikte krans voor aan jouw deur & maak de buren jaloers!