♥ Mr & Mrs ♥

Jullie droomdag, onze zorg!

Gaan jullie trouwen? Proficiat! Staan jullie te popelen om deze grote dag vorm te geven, maar brengt dat de nodige stress met zich mee? Bij Table in a Box halen we graag de last van jullie schouders. Feesten op maat en het ontzorgen van het bruidspaar zijn namelijk 2 dingen waar we goed in zijn 😊. In deze blog delen we graag hoe we te werk gaan en waar jullie aan moeten denken bij de voorbereiding van jullie huwelijk.

Check, check,… Dubbel Check!

Laten we even samen kijken hoe we jullie ultieme dag samen aanpakken. Jullie dromen groot, heel groot…, het is dan ook onze taak om alles te bundelen en er iets moois van te maken. Dit doen we samen in overleg met jullie als koppel, door het ontwerpen van een Pinterest moodboard. Laat ons weten wat jullie wensen zijn, kom met de gekste ideeën en deel jullie insiders met ons. Ben jij Belle en is hij het beest? Wij spelen dat maar al te graag uit op jullie tafel😄.

De decoratie kan dus al van jullie checklist. Geen één seconde hoeven jullie nog na te denken. Wij ontzorgen jullie die dag zelf door alles op te bouwen, zodat jullie met een WAUW-gevoel kunnen aankomen en genieten.

Begin bij Bloemen

Zoals iedereen weet verbinden bloemen met gemak alle elementen in de ruimte en fleuren deze onmiddellijk op. Daarom is het belangrijk dat jullie weten welke stijl jullie willen creëren met verse- en/of droogbloemen.

Omdat we jullie een totaal-pakket willen aanbieden, voorzien we ook het bruidsboeket en het corsage. Wist je dat het bruidsboeket oorspronkelijk wordt uitgezocht door de bruidegom? Dit vinden wij toch wel spannend, wat denken jullie hiervan?

Warm Welkom

Laat jullie omgeving weten dat jullie de liefde gaan vereeuwigen. Bij Table in a Box vinden we het belangrijk dat alles één geheel vormt, daarom voorzien we jouw uitnodigingen, naamkaartjes, menukaarten,… zelfs een welkomstbord in thema.



Making Memories

De ringen rond jullie vingers doen jullie herinneren aan deze prachtige dag. Door iets achter te laten bij de gasten, bedank je hen om deel uit te maken van deze speciale dag. Daarom verzorgen wij graag jullie bedankjes of een leuke background voor jullie foto’s.

♥ Van harte gefeliciteerd met de mooie vooruitzichten! ♥