♡ Meet the team ♡

Table in a box is een klein team van gemotiveerde dames die je ontzorgen in de fijne momenten rond de tafel.

Voor de drukbezette gastvrouw én gastheer hebben we all-in-one boxen - zo hebben de mensen die in en snel tempo door het leven gaan in enkele minuten een pinterestproof tafel. Ben je een creatieve duizendpoot dan hebben wij voor jouw bloemschikpakketten in ons aanbod. Sinds enkele maanden begeleid en ondersteund Table in a box jouw bij het uitwerken van een feesten op maat.

Omdat ons team blijft uitbreiden willen we jullie graag voorstellen aan onze vier powervrouwen!

Een team van vier

Katrien is founder van Table in a Box, maar in de eerste plaats ook mama van drie. Ze heeft als missie jou onvergetelijke tafelmomenten bezorgen. Dit doet ze door al je zintuigen te beroeren van de menukaart tot het streepje muziek aan tafel. Haar concept: een all-in-one box om in no time een pinterestproof tafel te dekken gaat zijn 3e levensjaar in.

1 jaar geleden heeft Justine ons team vervoegd als Katrien’s side kick. Als Event & Services Coordinator is ze verantwoordelijk voor het begeleiden van onze feestelijke projecten groot & klein. Daarnaast maakt ze de leuke content voor onze blogs en nieuwsbrieven en helpt ze bij het klaarmaken van jullie bestellingen.

Sinds eind 2022 is ook Paris in ons team. Ze verzorgd onze social media content! Paris studeert Event- & projectmanagement, een perfecte aanvulling ook om Justine bij te staan in haar projecten.

Als laatste hebben we Lotte, ze is onze stagiaire gedurende 10 weken. Als student productontwikkeling staat ze ons bij in verschillende projecten - zo bekijken we momenteel hoe we onze bloemschikpakketten en de handleiding nog beter kunnen afstemmen op jullie noden. Natuurlijk kan ze ook veel andere zaken bij ons leren. Ze snoept dus een beetje van alles wat er te beleven valt bij Table in a box.

Leuke weetjes

  • Katrien: ⁠"Naast het runnen van Table in a Box ben ik ook Business Transformation Consultant en help ik bedrijven met strategische transformatietrajecten."

  • Justine: ⁠"Ik ben verslaafd aan glittersokken en Moochie Frozen Yogurt - een normal naturel met amarenakersen & chocolade druppels is mijn favoriet!" ⁠

  • Paris: "Ik ben enorme fan van @merolmusic en heb zelfs een tattoo van haar!"

  • Lotte:⁠ " Ik heb net zoals TIAB een mascotte waarvan ik onafscheidelijk ben. Met Odette mijn Cocker Spaniël paradeer ik door de straten van lier en gaan we elke zaterdagmorgen naar de markt." ⁠

Powerwomen?

Heb jij ook zoals ons team een liefde voor interieur en hou je van gezellig tafelmomenten? Kijk dan zeker eens in onze webshop !