Box in the picture - Vert de Luxe

Vert de Luxe

De kerstperiode is voorbij - vandaag gaan onze kerstballen terug de doos in, maar de komende weken zijn nog heel wat nieuwjaarsfeestjes gepland die wat decoratie kunnen gebruiken. Of moet je zelf nog naar zo’n feestje, dan is deze box een origineel alternatief voor het klassieke bloemetje.

Januari en februari, dat is wachten op de lente tijdens korte donkere dagen, maar daarom hoeft ons interieur niet donker te zijn. Vrolijk je tafel op met de goudtinten en speelse bolle vormen van deze collectie. We geven je in deze blog graag een inkijk.

Inhoud

(hoeveelheden afhankelijk van grootte box)

 

Servietten

  • LunchservettenFeathers” (33x33cm) - een waaier aan kleuren maar met ondertoon van grijsgroen en toets van goud.

  • Luxe CocktailservettenGold” (20x20cm) – gouden – van mooie, dikke kwaliteit voor een feestelijke toets.

  • LunchservettenGolden Nuggets” (33x33cm) – een mooie combinatie van het grijsgroen, goud en de ronde vormen - het ideale servetje bij deze box.

Tips voor servetdecoratie:

Hou je het liever klassiek of mag het wat origineler? Hopelijk kunnen we je met deze fotoreeks inspireren!

Kaarsen

Toen ik deze theelichten zag op Maison & Objet in Parijs was ik verkocht. Heel de Vert de Luxe collectie is dus opgebouwd rond hen. Met hun gouden kleur en tijdloos design passen ze perfect in alle interieurs en alle seizoenen.

  • Theelicht “Gold” Klein (H6 cm) - goudgebrand glas met honingraatmotief

  • Theelicht “Gold” Groot  (H8 cm) - de grotere broer

Omdat deze box enkel papieren servetten bevat kan je hem zelf “pimpen” met deze kwaliteitsvolle gebreide katoenen servetten. Ze zitten niet standaard in de box, maar je kan ze apart bijbestellen in onze shop.

  • Gebreid servet groengrijs 25x25cm - 6,5 EUR

  • Placemat in leder 36x50 cm - 7 EUR

Decoratie

L40B7570.jpg

Een zak met gouri cups “Gold”. Deze gedroogde vruchten zijn helemaal hot en afkomstig van de Gardenia Latifolia boom in Indië. De vruchten worden opengesneden en gedroogd en kregen een likje gouden verf waardoor ze met hun bolle vorm perfect passen bij de gouden accenten van onze box.  

De groene loper van eucalyptus op de foto (de takken waartussen de decoratie staat) voeg je zelf nog toe. Bij je florist of in een tuincentrum vind je dit gemakkelijk. Kies bij voorkeur eucalyptus met ronde blaadjes - er bestaan nl. verschillende soorten. Eucalyptus houdt lang, dus je kan het gemakkelijk enkele dagen vooraf aankopen en op water laten staan. Eens uit het water droogt het in, maar behoud daarbij zijn grijsgroene kleur.


Tip: heb je een ronde of vierkante tafel – centreer dan je tafeldecoratie in het midden van de tafel.

Unboxing

Ontdek onze kleine box voor 2-5 personen in volgend filmpje:

Intussen weten jullie al dat ook over de juiste muziek je je geen zorgen hoeft te maken. In de box vind je een link naar de ‘Vert de Luxe-playlist’, speciaal samengesteld voor deze box, met rustige lounge muziek! 

Blijf ons zeker volgen op Facebook of Instagram, volgende week serveren we een nieuw heerlijk Table in a Box menu die past bij deze look.