Cart 0
Cart 0
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Table in a box-26.jpg

ONZE CREATIEVE WORKSHOPS

— 

Organiseer je binnenkort een etentje en wil je je vrienden verrassen? Of heb je gewoon zin in een gezellig avondje uit? Schrijf je dan in voor onze workshops tafelstyling en feestelijk bloemwerk en leer stap voor stap én in fijn gezelschap hoe je zelf prachtige decoraties maakt. Na afloop zit je hoofd boordevol tips. En kun je thuis pronken met jouw unieke, zelfgemaakte bloemstuk.

Klik op de foto en ontdek de workshops voor dit najaar!

Via onze website kan je onmiddelijk je workshop reserveren én betalen - geen gedoe wie wel of niet al had betaald. Geen kredietkaart of Paypal account? Dan kan je met dit formulier je plaats ook aanvragen.

Een superfijne gastvrouw, alles tip top in orde, je voelt je echt welkom, goede uitleg, alle materialen klaar...
een echte aanrader, in een huiselijke sfeer! Genieten maar!
— Katrien VL

Workshop Herfstvruchten / Allerzielen (oktober 2019)

65.00

herfstvruchten / mos / boog

Tijdens deze workshop maken we een tafelstuk dat zowel kan dienen voor je (salon) tafel, commode, tuintafel. Evengoed kan je dit stuk als mooi grafstuk bij het graf van een dierbare plaatsen in deze periode van Allerheiligen. Dankzij de herfstvruchten blijft het erg lang mooi.

Datum:
Quantity:
Toevoegen
bloemschikken 002.jpg

Dagworkshop Thanksgiving (november 2019)

L40B3390.JPG
150.00

Houtschijf / mos / takken / bloemen

Winterse krans

Trio vaasjes / tak / bloem

Tijdens deze dagworkshop maken we 3 prachtige tafel- en bloemwerk stukken om in feeststemming te komen. Nodig je vrienden uit voor een warm Thanksgiving diner of kom stiekem al een beetje de kerstsfeer opsnuiven.

s Middags genieten we samen aan een mooi gedekte tafel, waar je alvast talrijke tips en ideeën krijgt om thuis aan de slag te gaan. Een lekkere lunch met aangepaste wijnen mogen daarbij niet ontbreken.

Quantity:
Toevoegen

Workshop Golden Stars (december 2019)

65.00

kokosster / steeneik / bloemen

Tijdens deze workshop maak je een arrangement dat een prominente plaats inneemt in je interieur tijdens de feestdagen. Het recipiënt, de kokos-bol, maken we helemaal zelf! Daarin een bloemstukje dat je telkens weer kan verfrissen. Verder mag je zoals steeds een bijhorende feestelijke tafel verwachten met tips en leuke kleine DIY ideetjes om thuis met dit stuk je interieur feestelijk aan te kleden.

Datum:
Quantity:
Toevoegen
IMG_7465.jpg

Kerstworkshop (december 2019)

IMG_5790.jpg
70.00

groot rond centerpiece met cilinderkaars

mix groen/rozen/ magnolia / decoratie

keuze tussen wit/zilver of rood/groen

Deze workshop staat volledig in het teken van de kersttafel. We presenteren de “Table in a Box” kersttafel, maar ook ideetjes & DIY tips om thuis aan de slag te gaan. Verder komen onderwerpen zoals tafeletiquette en gasten ontvangen uitgebreid aan bod.

Datum:
kleur:
Quantity:
Toevoegen

Ook voor individuele groepen organiseren wij workshops in ons atelier te Bonheiden of op verplaatsing. Kies je eigen thema en wij werken een voorstel op maat voor jouw vereniging, vriendinnen, club, collega’s, uit.

Ga je trouwen en wil je samen met je vriendinnen je tafeldecoratie maken? Boek dan jouw “vrijgezellen”dagje. We leggen jullie heerlijk in de watten en jouw huwelijk is gedecoreerd met zelfgemaakte stukjes.

Vanaf 10 personen - min. 45 EUR pp.

Workshop OP MAAT

GLQO7622.jpg
 

Een origineel cadeau?

joanna-kosinska-254405-unsplash.jpg

Op zoek naar een origineel cadeau? Schenk een workshop cadeau aan je vriendin en kom samen gezellig meedoen!

Koop je bon aan via onze webshop. Bij reservatie volstaat het om de code van de cadeaubon te vermelden als kortingscode in de webshop.

Onze cadeaubon is 1 jaar geldig.

Ik heb een fijne avond gehad met heimwee naar twintig jaren geleden. Het was relax, gezellig, lekker zeker een aanrader voor wie wat wilt doen. En je maak het zo moeilijk als jij het wilt.
— Chantal D.