Cart 0
Cart 0

Retourbeleid

Een product terugsturen is geen probleem. Misschien is een product toch niet helemaal wat je zoekt, of wil je het liever ruilen voor een ander product.

Voor al je aankopen online heb je de mogelijkheid om producten terug te sturen gedurende een termijn van 8 kalenderdagen, die begint te lopen op de dag van de levering.

Als je een product wil terugsturen, dan ga je als volgt te werk:

  • Stuur een mailtje naar support@tableinabox.be met de melding dat je een product wenst terug te sturen en de reden van retour.

  • Je ontvangt een bevestiging van het verzoek inclusief een retourcode.

  • Voeg de originele factuur toe aan het pakketje en noteer hierop de retourcode en de reden van retour.

  • Stuur het product onbeschadigd en in de originele verpakking terug.

 Het retouradres is:

 Table in a Box, Venlaan 26, 2820 Bonheiden

Je dient de artikelen zo snel mogelijk terug te zenden, doch in ieder geval niet later dan 8 kalenderdagen na de dag waarop je je beslissing om een terugzending te doen, aan Table in a Box hebt medegedeeld. Zodra we het pakket goed heeft ontvangen, wordt het product omgeruild (indien voorradig) of wordt het aankoopbedrag teruggestort op je rekening. De verzendkosten zijn voor jouw rekening. Wij vragen hiervoor je begrip.

Onze producten zijn mogelijks breekbaar. Herbruik de originele verpakking inclusief het aanwezige verpakkingsmateriaal. Zo verminder je de kans op beschadiging tijdens verzending aanzienlijk. Je kunt je pakket ook verzekerd terugzenden.