Decotrends voor 2023

Onze beste wensten voor het nieuwe jaar! 2023… de tijd vliegt, maar dat bewijst dat je dubbel zo hard moet genieten van alle mooie momenten. Genieten met een portie me-time, je familie, je vrienden en vriendinnen,… Natuurlijk vertoeven we graag in een gezellige sfeer op deze speciale momenten. Ook in 2023 springen verschillende trends weer in het oog om extra sfeervolle tafels samen te realiseren.

Wij vertellen je graag welke die trends voor 2023 dan juist zijn!

TRENDKLEUR 2023
Het is weer zover: De trendkleuren voor dit jaar zijn bekend! Verffabrikant Flexa bestempelde de kleur ‘Wild Wonder’ tot kleur 2023. - “Een positieve tint met een volle gloed die op de natuur is geïnspireerd.” - Flexa

De kleur geeft een landschap weer dat de achtergrond vormt voor in jouw hedendaags interieur. Een stabiele basis dus met vrolijk accent, waarmee de kleuren groen, bruin en lila uitstekend mengen. Natuurlijke materialen en kamerplanten passen perfect bij deze look.


KLEUREN
In 2023 blijven ook de aardetinten en zandkleuren hot. Opvallend is dat men deze combineert met warme kleuren die je terug ziet komen in de houten meubelen. De ideale combinatie om een rustige maar toch chique look te creëeren.

Blauwe kleuren bleven plakken uit 2022. Naast de rustgevende werking die ze hebben, maken ze van je interieur een moderne omgeving.

Ook zien we vaker gedurfd groen en allerlei paarse tinten terug. Groen staat voor welzijn, aangezien wij als mens ook een product van de natuur zijn en dit dankzij de beweging rond duurzaamheid en welzijn meer en meer in de verf wordt gezet. Paars straalt kracht uit, spiritualiteit en ijdelheid. Mensen die houden van deze kleur, krijgen vaak meer inspiratie en inzicht.
Wij voelen al een nieuwe collectie borrelen voor dit najaar 😊.

TRENDS
And last but not least … de statement pieces die de eyecatcher vormen van jouw interieur.

Een uitgesproken stijl met felle, opvallende elementen.
Een felle muur die meteen opvalt wanneer je de ruimte betreed, een intrigerend patroon of glanzende stof,… ze steken onze ogen uit. Bij deze stijl is het de kunst om de rust te laten terugkeren die wordt verstoord door de opvallende kleur. Dit doe je het best door een neutrale kleur of rustige materialen te benutten. Houten elementen slagen hierbij aan.