Zo creëer je jouw perfecte Pinterest bruiloft!

Elke maand bezoeken ongeveer 433 miljoen mensen Pinterest om inspiratie en nieuwe ideeën op te doen. In de app vind je eindeloos veel perfecte foto's, leuke DIY's en alles wat je nodig hebt voor nieuwe creatieve projecten.

Ook wij kunnen onszelf helemaal verliezen in het maken van de perfecte Pinterest bord. Ben jij opzoek naar inspiratie voor het plannen van jullie bruiloft? Lees dan snel verder voor onze ultieme Pinterest tips!

  1. Zoek jouw stijl

Ga opzoek naar jouw bruiloft thema. Hoe begin je eraan? Ga naar de homepagina van pinterest en zoek Weddingdeco.nl. Op deze borden vind je zowel sfeer als product foto’s waardoor je een goed beeld krijgt van de sfeer bij deze bruiloft thema’s. Enkele leuke thema’s zijn Bohemian, Festival, Herfst …


2. Ga opzoek naar inspiratie

Zoek je bijvoorbeeld inspiratie voor de tafelsetting, de ceremonie, je bruidsboeket of echt voor de volledige bruiloft?

Om het gemakkelijk te maken maak je meerdere borden waar je je ideeën op kan pinnen zo hou je het lekker overzichtelijk. Richt nu je Pinterest bord helemaal in volgend jouw wensen.

Wist je dat wij jouw ook helpen bij het plannen van je bruiloft? Jij geeft ons het thema en dan pinnen wij er op los. Nadien bespreken we alles naar jullie wensen. Dus wil je liever alles uit handen geven neem dan hier contact met ons op!

3. Haal alle benodigdheden

Nu je al je favoriete artikelen en ideeën in een bord hebt gezet is het tijd om jullie eigen Pinterest bruiloft te creëren. Succes!




Table in a box

Vergeet niet, wij bij table in a box helpen je graag bij het realiseren van jouw droomfeest!