De leukste kindertafels

Enkele maanden vond onze kinderwedstrijd plaats. In deze wedstrijd gingen we op zoek naar hoe de droomtafel van een kind eruit ziet. We kregen heel wat tekeningen binnen, de ideale informatiebron om een kindertafel uit te werken binnen Table in a Box.

Uit de verschillende inzendingen werd een winnaar uitgekozen, Lucas, met de droom om aan een gezelschapsspel-tafel te kunnen feesten. Deze tafel wordt momenteel volop verder uitgewerkt met behulp van een productontwikkelaar. Wij zijn alvast super benieuwd naar het eindresultaat maar zijn ook blij met de andere droomtafels die we mochten ontvangen. Deze zullen we in het najaar gebruiken als inspiratie voor de communietafels. In deze blog tonen wij enkele leuke ontwerpen!

Lama-tafel van Noémie

Lama-tafel van Noémie

Dierentafel

Verschillende kinderen tekenden hun droomtafel in thema van een bepaald dier. Zo ontvingen we bijvoorbeeld een lamatafel van Noémie, een beren-tafel van Victoria en een paarden-tafel van Amalia.

 

Tafel geïnspireerd door de natuur

Outdoor Camping tafel van Louise

Outdoor Camping tafel van Louise

Naast dieren werd ook de natuur gebruikt als inspiratie. Kobe tekende een bos op zijn tafel met een beek en boomstammen. Elena; Emma en Mirte werkten met bloemen op hun tafel en houden van veel kleur. Louise liet zich inspireren door ‘outdoor camping’ met boomstammen en vijvertjes met waterlelies. Door haar angst voor wespen ontwierp ze originele tippies gemaakt van muggengaas om de feesttaart te beschermen.

 

Sporttafel

Sport is voor veel kinderen een inspiratiebron. Hun hobby werd gebruikt om een droomtafel te ontwerpen. Uit de tekeningen bleek dat voetbal en hockey de twee favoriete inspiratiebronnen zijn voor sporttafels.

Hockeytafel van Lina

Hockeytafel van Lina

Vins ontwierp een eigen voetbalveld op tafel met goals uit stokjes en palen uit kaarsen. Ook Elise houdt van voetbal en tekende een voetbalveld. Zij voegde een klein balletje toe aan de tafel waarmee na het eten of tijdens het wachten kan gespeeld worden (de glazen dan best wel eventjes van tafel halen ;) ). Lina droomt van een hockeytafel met kleine hockeysticks, goaltjes en blauwe servetten geknoopt met een hockey-armbandje.

 
WhatsApp Image 2021-07-18 at 18.23.01.jpeg

Unieke tafels

Naast de gewonnen tafel sprongen er nog twee tafels bovenuit. Anna maakte een echte zomertafel. Centraal staan een palmbladeren-print, vaasjes met bloemen en gouden accenten. Een echte zomerse tafel!

Moodboard van Marie

Moodboard van Marie

Marie werkte een volledig moodboard uit. Pastelkleuren, bloemen, lampionnen en kaarsen zijn voor haar super belangrijk. Een prachtig ontwerp. Misschien is dit een eerste stap richting een carrière bij Table in a Box? ;)

Dankjewel voor alle creatieve inzendingen!