Cart 0
Cart 0

Aanvraag voorstel

Proficiat! Je bent al een stapje dichter bij jouw Table in a box feesttafel!
Vul dit formulier in om jouw feesttafel aan te vragen. Zodra wij het formulier ontvangen krijg jij een mailtje. We checken eerst de beschikbaarheid voor de gevraagde data en dan krijgt u van ons een finaal overzicht van uw aanvraag. Meer informatie over het bestelproces vindt u verder in dit formulier.
Stap 1: Kies het thema voor je feesttafel *
Kies hier het thema voor uw tafel. Wat zit in deze prijs inbegrepen? Kaarshouders & kaarsen, planten & potjes, blad & bloemen,... zoals op de foto's aangegeven.
Stap 2: Kies eventuele extra's *
Kruis hier aan welke extra's u graag wenst te reserveren.
Stap 3: Servetten
Afhankelijk van de collectie die je kiest zijn andere types servetten voorzien. Kies hier je eventuele extra's:
Tip: gebruik de decoratie voor bijpassende decoratie van receptietafels, buffet of decoratie van de feestlocatie, zo is je hele gelegenheid in hetzelfde thema. Voor aantallen < 20 rekenen wij een administratieve kost van 25 EUR aan.
Standaard worden onze boxen klaargemaakt op vrijdag tem maandag of voor een duurtijd van maximum 3 werkdagen.
Kies hier uw gewenste levermethode.
Uw gegevens
Name *
Name
Levering & betaling
Indien van toepassing graag het adres hier opgeven waar wij moeten leveren.
Gewenste betaalmethode *
Eens uw wij uw aanvraag hebben ontvangen en de beschikbaarheid gecontroleerd werd, krijgt u van ons een bestelbon. U betaalt 50% voorschot per overschrijving om uw bestelling te reserveren. Het resterende saldo dient ten laatste op de dag van levering voldaan te zijn.
Bent u zakelijke klant? Laat dan hier uw facturatiegegevens achter.
En al de rest?
Wil u dat wij voor u een lokale partner vinden voor het huren van glaswerk, servies, tafellinnen of meubilair? Geef hieronder aan wat u nodig heeft en wij bezorgen u de gegevens.
Gelieve aan te geven: - glas: welke soort glazen (flute, wit, rood, water) - servies: welke soort borden (groot, klein, soep,..) - tafellinnen: graag formaat opgeven van de tafels - meubilair: ronde of rechthoekige tafels, stoelen,... Voor exacte prijzen verwijzen wij door naar de website van desbetreffende partner.
Tot slot
Zit je nog met vragen of extra informatie die je met ons wil delen? Geef deze dan hier mee.
Verhuurvoorwaarden *
Geef hier aan dat u akkoord gaat met onze Verhuurvoorwaarden