Cart 0
Cart 0

No° 6

ROMANTIC DENIM

 
 
 
 
 
Nieuwe+collectie-54.jpg

Tijdloos en veelzijdig - Ode aan de jeans

 

Met je favoriete jeans tover je voor elke gelegenheid meteen een outfit tevoorschijn. Voor een feestje combineer je ze met pumps, om te gaan shoppen met T-shirt en sneakers … Het tijdloze blauw is oneindig veelzijdig. Daarom brengt deze collectie een ode aan de jeans.

 Casual of classy? Met het juiste servet verander je in één handomdraai de hele setting. En een romantisch gevoel creëer je dankzij de parelwitte bloemaccenten. De theelichthouders met fragiele motiefjes zorgen voor een romantische touch.  

Eenvoudig en tijdloos, dat is de Romantic Denim-tafeldecoratie.

Wat zit er in deze box?

In deze box vind je de basisingrediënten om jouw tafel te versieren met accentkleuren wit en blauw. 4 grote kaarshouders in 2 formaten met bijhorende theelichten vormen de basis van deze collectie.

Met een gezelschap van 6-8 personen heb je het beste resultaat.

Kies je voor een casual jeans-look of ben je in een romantische bui? Met deze box kan je beide opties creëren, dankzij de 2 types servetten en natuurlijke materialen die bij deze box geleverd worden. Met de “jeansblauw” linnenlook maak je het stoer. De zachtblauwe stoffen servetten daarentegen, geven je tafel dan weer een verfijnde uitstraling.

Met wat bladgroen uit je tuin (denk aan klimop, varens,…) of gipskruid maak je het geheel helemaal af. Deze items steken we niet in jouw box - we kunnen de kwaliteit tijdens hun transport vandaag nog niet garanderen.

Hulp nodig bij je styling? Geen probleem! In onze box vind je een stap-voor-stap handleiding én spotify playlist die we speciaal voor elke collectie samenstellen. Nodig nu je gasten nog uit in een jeansoutfit met wit accent en jullie hebben een heuse thema-avond waar alles perfect “blend”.

En na jouw feestje? Dan was je de stoffen servetten en berg je de andere materialen opnieuw op in je box voor je volgende jeansparty.

Wat kan je precies verwachten in dit totaalpakket voor 6-8 personen?

Ontdek hier de volledige inhoudslijst.

 
Icoon_Servietten_2.png

Servetten

Servetten stof op rol “Blue Mist” 12 stuks 32 x 32 cm 100% katoen

Servetten Linnenlook “Jeans” 20 stuks
40 cm x 40 cm

Icoon_Decoratie_2_Tekengebied 1_Tekengebied 1.png

Kaarsen

2 Theelichthouders “Romantic Denim” Medium Ø 10 cm x H 12,5 cm

2 Theelichthouders “Romantic Denim” Large Ø 12 cm x H18 cm

4 theelichten Ø 3,5 cm x H2 cm

Icoon_Decoratie_2.png

Decoratie

Coco Flowers Pearlwhite 75g

Icoon_Muziek_2.png

Sfeermuziek

“Romantic Denim” Spotify Playlist
QR Code

115.00
Quantity:
Ik neem hem!