HACK: Zo maak jij de mooiste servet decoraties

Omdat we ook bij Table in a Box duurzaamheid steeds belangrijker vinden, zoeken we naar de beste leveranciers op gebied van papieren en stoffen servetten. Wist je dat je tegenwoordig papieren servetten hebt die volledig composteerbaar zijn? Ook stoffen servetten zitten in de lift, maar hoeven niet langer saai te zijn.

Keer op keer kan je met eenzelfde servet een totaal andere look creëren. In deze blogpost willen we je dan ook leuke tips meegeven om jouw servetten te pimpen tot ware kunststukjes.

Voor meer tips & tricks volg ons op Pinterest - daar bewaren we STAPELS tips & tricks :-)

De Knoop

Zo eenvoudig dat je het nog niet zou bedenken. Knoop je servet en leg op het bord. Eventueel kan je nog een takje groen of een bloemetje in de knoop schuiven met een gekleurd accent.

Servet knoop.png

Servetringen met mos

Eenvoudig en mooi - mos doet het altijd goed. Met een servetring uit mos als basis kan je alle kanten uit - werk af met gekleurde fijne besjes, bloemetjes,..in functie van de kleur van jouw decoratie

Hoe maak je deze?

Volg ons stappenplan in de slideshow.

Menu-zakjes

Vouw je servet tot een zakje op maat van je menukaart. Zo komt je menu mooi tot zijn recht.

Hier in combinatie met onze Happy Summer collectie.

Table In A Box-1.jpg

Leuke servetringen met ijzerdraad

Picture by:  http:// www.juliasvitadrommar.se

Vind je servetten in vormpjes gevouwen wat oudbollig? Dan is dit misschien iets voor jou. Met een stukje ijzerdraad maak je in een handomdraai een leuke servetring.

Op zoek naar meer tips om jouw servetten te pimpen? Neem dan een kijkje op onze pinterest pagina’s waar we voor jou de mooiste creaties bewaren!