Interview - Lancering verhuurmodel

Binnenkort een etentje, communiefeest, babyborrel, verjaardag of een trouw? Dan slaat de stress al toe om de tafels om te toveren tot echte pareltjes. Table in a Box neemt al deze zorgen weg met hun 3 prachtige verhuurcollecties met creatieve tafeldecoratie. Nagelbijten over de details van feesttafels behoort op deze manier al snel tot het verleden.  

We interviewden oprichtster Katrien Sterckx over haar nieuwe concept.

Table in a box-52.jpg

Hoe is het idee voor een verhuurmodel ontstaan? 

Katrien: “Van bij de start van Table in a Box was het mijn intentie om ook voor grotere feestelijkheden een oplossing te bieden aan mensen met weinig tijd en creativiteit. Omdat een verhuurmodel wel een totaal ander business model is dan het verkopen van boxen hadden we even tijd nodig om dit verder uit te werken, maar ik ben super trots dat we toch voor de communie & lentefeestperiode alles klaar hebben gekregen en op 1 april (geen aprilgrap ;-) live gingen.”

3 verhuur collecties

Table in a Box tovert met Green Leaves, Pink Romance en Happy Summer - de drie nieuwe verhuurcollecties -  in een mum van tijd feesttafels om tot echte pronkstukken met high-end tafelversiering. Want de missie van Table in a Box is om mensen te ontzorgen en hen een Pinterestproof tafel te bezorgen zonder stress. Zo ligt hun focus terug op het uiteindelijke doel van het feestje ligt: genieten met familie en vrienden.

Wat zit er zo allemaal in een verhuurbox?

“Elke collectie bevat sfeervolle theelichtjes en kaarsen met passende kaarshouders, bloemen en/of groene plantjes, hoogwaardige servetten en elegante details ter afwerking van de tafel.  Ook aan naamkaartjes met kalligrafie en op maat gemaakte menukaartjes hebben we gedacht.” begint Katrien.

“Wij kunnen alles voor jou komen installeren als je dat wenst, maar zoals in ons verkoop-model zit er steeds ook een handleiding bij om je ter plekke bij te staan voor een onvergetelijk feest.”

“ Dankzij het duurzame karakter van de tafeldecoratie, heb je ook nauwelijks afval. hoef je niet te peinzen over extra afval. De hoge kwaliteit zorgt ervoor dat bijna alles hergebruikt kan worden. Zo tracht Table in a Box ook bij te dragen aan een duurzamere maatschappij. Iets wat ik ook toch zelf steeds belangrijker vind.”

Tot wie richt Table in a Box zich met het verhuurmodel?

“Klanten kunnen rechtstreeks via onze website een huur-box aanvragen voor hun feest. Maar ook vanuit de hoek van traiteurs en evenementenbureaus is er heel veel enthousiasme voor ons nieuwe concept. Dankzij onze totaalpakketten kunnen zij op hun beurt hun klanten verschillende prachtige opties aanbieden, zonder daar zelf verder mee bezig te moeten zijn én dit voor een haalbaar prijskaartje. 

Wat zijn de plannen op korte en lange termijn? 

“Op korte termijn testen we deze lente ons verhuurmodel uit - wat loopt er goed, wat loopt er fout, wat leren we en hoe kan het beter. Immers, dat hoort bij het lanceren van een nieuw concept. Aan de hand van deze informatie sturen we snel bij en maken we onze producten en service nog beter.” zegt Katrien. 

“De 3 huidige verhuurcollecties zijn bedoelt voor de lente/zomer, in de herfst komt er sowieso extra thema’s die dan weer geschikt zijn voor Thanksgiving, Halloween en Kerstmis natuurlijk.”eindigt Katrien.

Expertise in de creatie van gezellige tafelmomenten

Naast je vaste partner bij alle belangrijke tafelmomenten met totaalpakketten, is Table in a Box er ook met persoonlijk advies bij het uitkiezen van glazen, serviezen, bloemwerken en tafellinnen.

“Ik vind het leuk om voor feesten ook echt een persoonlijk thema uit te kiezen en samen uit te werken. Dankzij mijn jarenlange ervaring met tafelen en verschillende partners in de sector, kunnen we hier een breed spectrum aan. Voor mij is het allerleukste aan een persoonlijk uitgewerkt event, de glimlach te zien op het gezicht van de gastvrouw/heer en hun gasten als ze de zaal binnenkomen - dan is ook mijn dag geslaagd”.